Nová Civilizace byla předčasně odhalena
Civilization Novinka Nová Civilizace byla předčasně odhalena

Nová Civilizace byla předčasně odhalena

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Další podrobnosti by měly následovat ještě dnes.

Reklama

Organizátoři akce Summer Game Fest, která se uskuteční již dnes od 23:00, před časem prozradili, že v průběhu konference dojde k představení nové hry od vydavatelství 2K Games. Až dosud jsme věděli pouze to, že půjde o pokračování jedné z největších a nejoblíbenějších sérií od tohoto vydavatele. Spekulovalo se například o nové Mafii. V posledních dnech se ale nejčastěji zmiňovalo pokračování Borderlands. Po dnešním úniku je však pravděpodobné, že onou velkou bude nová Civilizace.

Existenci hry omylem prozradilo samotné 2K, když se níže přiložené logo nového dílů objevilo přímo na oficiálních stránkách. Jisté je, že půjde o plnohodnotný sedmý díl, za kterým budou opět stát vývojáři ze studia Firaxis Games. Premiérová ukázka a další podrobnosti by měly následovat již na dnešním Summer Game Festu. Dosud poslední díl s názvem Sid Meier’s Civilization VI vyšel na PC v roce 2016. Později hra zamířila také na konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Nová Civilizace byla předčasně odhalena
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama