Nová éra Zing.cz aneb co chcete? "write down your comments"
Blogy čtenářů Článek Nová éra Zing.cz aneb co chcete? "write down your comments"

Nová éra Zing.cz aneb co chcete? "write down your comments"

Playman ...

Playman ...

Tento článek je netradiční v mnoha směrech. Jelikož se koukám na statistiky - tak vím, že je můj blog čten ale není komentován! Vzhledem k tomu, že…

Reklama

Tento článek je netradiční v mnoha směrech. Jelikož se koukám na statistiky - tak vím, že je můj blog čten ale není komentován! Vzhledem k tomu, že již vím jak bude beta asi vypadat (což nesmím z pochopitelných důvodů šířit dále) ona bude stejně otevřena za pár dnů pro všechny.

 

Je rok 2018 a všechno se mění. Někomu se narodil další potomek, takže má kompletní rodinu a žije ten reálný život "tam venku od počítače" plnými doušky, jiný nic nehodlá měnit a vesele si hraje.

 

Jsem zde s vámi již od roku 2010, zažil jsem zde všelijaké časy, né vždy podle pravidel či norem. Jindy ale celkem v klidu a pohodě.

 

Lobovat za ty, co zde již nejsou, je asi zbytečné. Možná by sami již zde ani nechtěli být.

 

Bohužel ale měli obrovské kvality ale i nedostatky. (Amahara, Pro-sek, Overpowered, Stixy a mnozí další..)

 

Nebudu se zde pouštět do jákekoli kritiky čehokoli a kohokoli, válečné sekyry jsou zakopány hluboko...

 

Tento článek má být inspirací pro šéfredaktora Zing.cz pana Michala Buriana, který vytváří nový design tohoto webu. Při samé práci asi nestihl do dnešních dnů sepsat podobný článek a jelikož zde nejsem úplně neznámým blogerem, rozhodl jsem se, že se zde pokusím odstartovat diskuzi na téma: Co od herního webu vlastně chcete? A očekáváte?

 

Pokud by se design od základu změnil, uvítali by jste takovou změnu? Či jste konzervativními čtenáři a současný design Vám vyhovuje?

 

Někdo by starý design označil jako "nemoderní a nepřehledný" ale já, jsem na tomto designu odkojen a vypiplán do současných rozměrů mé maličkosti. (Únor 2018 27 let btw). A řekl bych, že se těch novot osobně i bojím.

 

Bát se něčeho nového a neznámého je jistě v pořádku. Někdo by možná řekl, že někteří jedinci budou nadávat a stěžovat si za každých okolností, ať se stane cokoli, toto není můj případ.

 

Já se snažím být co možná nejpozitivnější to jde. A působit na všechny pozitivním dojmem. Proto bych od vás, čtenářů, potřeboval nějáký "ten feedback" neboli zpětnou vazbu:

 

 

Dělám do školy podnikatelský záměr. A od vás by bylo super, pokud by jste mi třeba napsali své dojmy na následující obrázek:

 

 

Pokud by jste na jídelním lístku viděli toto logo (logo jisté restaurace), tak by jste ihned dotčeně odešli či jak by jste se případně zachovali?

 

Dík za čtení a v novém designu Zing.cz na shledanou!

 

 

Edit: Příliš krátký text musím sem něco "naplácat": "Help me "write down your comments": Nová éra Zing.cz aneb co chcete?"Help me "write down your comments": Nová éra Zing.cz aneb co chcete?"Help me "write down your comments": Nová éra Zing.cz aneb co chcete?"Help me "write down your comments": Nová éra Zing.cz aneb co chcete?"Help me "write down your comments": Nová éra Zing.cz aneb co chcete?"Help me "write down your comments": Nová éra Zing.cz aneb co chcete?"Help me "write down your comments": Nová éra Zing.cz aneb co chcete?"Help me "write down your comments": Nová éra Zing.cz aneb co chcete?"Help me "write down your comments": Nová éra Zing.cz aneb co chcete?"

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama