Immortality Novinka Nová hra Sama Barlowa se připomíná

Nová hra Sama Barlowa se připomíná

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S

Bude se jednat o hororovější zážitek než v případě předchozích projektů.

Reklama

Sam Barlow se do mého hráčského srdce nesmazatelně zapsal FMV detektivkou Her Story, která nabízela poměrně neotřelý koncept, hráči nechávala velkou volnost, nabízela mnoho prostoru pro různé interpretace a hlavně dokázala neskutečně pohltit. Nicméně ani jeho další projekt s názvem Telling Lies mě nenechal zcela chladným, pročež dává velký smysl, že se těším i na chystané Immortality.

Jedná se o titul, který byl odhalen už v roce 2020, kdy v roce 2021 jsme z něho viděli první teaser. Samotná hra pak bude rozdělena do tří částí, v nichž budeme prozkoumávat ztracené záběry z fiktivních filmů Ambrosio, Minsky a Two of Everything, v nichž hrála herečka Marissa Marcel. Nicméně ta po natáčení těchto tří snímků zmizela, kdy my se právě zkoumáním těchto materiálů pokusíme zjistit, co se jí stalo.

Už z této premisy se dá odtušit, že příběh tentokrát dostanete poněkud hororovější kontury, přičemž na scénáři se podíleli i lidé, jako je Allan Scott (Dámský gambit), Amelia Gray (Mr. Robot) a Barry Gifford (Lost Highway).

No a včera se Immortality konečně opět připomnělo na akci ID@Xbox, a to za pomoci nové ukázky, která potvrdila, že se dočkáme letos v létě.

Aktuálně je potvrzena verze pouze pro PC (Steam) a Xbox Series X/S. Nicméně už nyní je slibováno, že další platformy budou odhaleny později.

Už v den vydání se posléze dočkají i předplatitelé Game Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama