Nová hra z univerza Pána prstenů se na PS5 opozdí
LOTR: Return to Moria Novinka Nová hra z univerza Pána prstenů se na PS5 opozdí

Nová hra z univerza Pána prstenů se na PS5 opozdí

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Na PC ale vychází již zítra.

Reklama

V uplynulém týdnu se novou ukázkou připomněl chystaný akční survival ze světa Pána prstenů s názvem The Lord of the Rings: Return to Moria. Hra měla původně vyjít již toto úterý 24. října na PC a PlayStation 5. Vývojáři ze studia Free Range Games ale na poslední chvíli oznámili odklad PS5 verze, která nakonec vyjde až 5. prosince. V tento den se majitelé konzole od Sony zároveň dočkají digitální i fyzické edice.

Autoři odklad konzolového portu zdůvodnili potřebou dodatečného času na doladění vícero prvků. Výsledkem má být doručení nejvyšší možné kvality pro hráče na PlayStationu. Již zítra se tedy hry nakonec dočkají prostřednictvím Epic Games Storu pouze hráči na počítačích.

Kromě varianty pro PlayStation 5 autoři do budoucna počítají také s portem pro Xbox Series X/S. The Lord of the Rings: Return to Moria se zaměří čistě na příběh trpaslíků v období Čtvrtého věku. Z pohledu herní náplně vás čeká prozkoumávání procedurálně generovaných map, na kterých budete sbírat suroviny a bojovat s různými nepřáteli. Kromě těchto aspektů bude titul sázet také na kooperaci pro až 8 hráčů.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama