Terminator: Survivors Novinka Nová hra ze světa Terminátora oficiálně představena

Nová hra ze světa Terminátora oficiálně představena

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Známe dokonce přesné datum vydání.

Reklama

Na závěr včerejší akce Nacon Connect 2024 došlo k plnohodnotnému představení nové hry z univerza Terminátora. Titul nese název Terminator: Survivors a stojí za ním studio Nacon Milan. Poprvé jsme se o jeho existenci prostřednictvím úvodního traileru dozvěděli již v roce 2022. Nyní se k nám společně s novou ukázkou a odhalením celého názvu dostává také datum vydání, které bylo stanovena na 24. října, kdy zamíří do programu předběžného přístupu na Steamu. Později se ale hry dočkají také majitelé konzolí PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Terminator: Survivors nabídne pro hraní v kooperaci přizpůsobený survival zážitek v otevřeném světě, ve kterém si zahrajete za přeživší apokalypsy. Do postapokalyptického světa s omezenými zdroji se však vrací Terminátoři, kteří mají za úkol zničit poslední zbytky lidstva. Titul čerpá především z látky prvních dvou filmů a odehrává v roce 2009 ještě před založením Hnutí odporu.

Vývojáři dále lákají na vlastní originální příběh se známými i úplně novými postavami. Kromě tradičních mechanik ze survival her v čele se stavbou a postupným vylepšováním vlastní základny bude nový Terminátor sázet na akční přestřelky z pohledu první osoby, v průběhu kterých se postavíte Terminátorům i lidským nepřátelům. Hru bude možné odehrát sólo nebo v kooperaci pro až čtyři hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama