Nová multiplayerová hra Werewolves Within pro VR se stává realitou
Novinka Nová multiplayerová hra Werewolves Within pro VR se stává realitou

Nová multiplayerová hra Werewolves Within pro VR se stává realitou

ElementGamer

ElementGamer

Stojí za ní Ubisoft a nabídne posezení s kamarády.

Reklama

Poslední dobou virtuální realita přímo letí a po nově oznámeném Assassin’s Creed pro VR nás čeká další počin, tentokrát multiplayerová párty hra od Ubisoftu, kde se usadíme v malé středověké vesničce Gallowston, kde se budeme bránit vlkodlakům. Ty vesničku terorizují a neustále napadají.

Zahrajeme si ji v pěti až osmi hráčích, kdy každý bude mít svoji vlastní roli a speciální schopnosti. A v čem spočívá jádro pudla? Musíte odhalit, který z vás je přestrojený vlkodlak a tím vyhrajete. Zní to lehce, ale vězte, že se to snadněji řekne, než udělá. Navíc bude headset snímat jak vaše pohyby, tak i hlas, tudíž si vývojáři kladou za cíl udělat titul co nejreálnější podívanou.

„VR je velmi slibná pro sociální interakci, kdy se opravdu cítíte, jako byste s ostatními komunikovali v realitě. Werewolves Within dává hráčům pocítit na vlastní kůži, jak dokáže virtuální realita utvrdit vztahy a spolu s ostatními si užívat strávený čas ve hře, i když jste od sebe daleko,” vyjádřil se kreativní ředitel Red Storm Entertainment, David Votypka.

Níže se můžete podívat na představení. Nám hra přijde velmi originálně pojatá a zajímavá, tak uvidíme, co se z tohoto počinu vyklube.

Hra má vyjít na podzim 2016 pro hlavní VR platformy, lze tak očekávat PlayStation VR, Oculus Rift a HTC Vive.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama