Nová "Pay-To-Win" edice pro Escape From Tarkov se stala terčem kritiky
Escape from Tarkov Novinka Nová "Pay-To-Win" edice pro Escape From Tarkov se stala terčem kritiky

Nová "Pay-To-Win" edice pro Escape From Tarkov se stala terčem kritiky

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

3
Platformy Windows PC

Hráčům se nelíbí rovnou z řady důvodů.

Reklama

FPS Escape From Tarkov dlouhodobě patří mezi oblíbené tituly. Ani takto milované projekty se však zcela nevyhnou kritice když tvůrci udělají výraznější přešlap. Důkazem toho je nová dosti nepříjemná situace okolo tohoto výrazného kusu. Komunitu podle všeho rozezlilo vydání Unheard Edition, což je nová edice hry prodávaná za krásných 250 euro. Hráčskou obec naštvala rovnou více faktory. Jedním z hlavních problémů má být skutečnost, že PvE režim, který přináší jest tu pouze pro ty, kteří si jí koupí, zatímco původní kupující o něj zůstanou ochuzeni, což jim kvůli slibům tvůrců přijde nespravedlivé, protože studio slibovalo, že DLC obsah bude hráčům dáván zdarma.

Nová "Pay-To-Win" edice pro Escape From Tarkov se stala terčem kritiky

Studio se k tomuto "problému" postavilo dosti lišácky, o čemž svědčí vyjádření komunitního manažéra.: "Není to DLC, je to unikátní funkce přidaná do nové edice. DLC znamená dodatečný stahovatelný obsah. PvE je funkce a herní režim. To, že všichni chcete, aby se z něj stalo DLC, by ještě neznamenalo, že jím je. Je to featurní herní režim pro novou edici hry."

To však není to jediné, nač si komunita stěžuje. Dalším faktorem jest skutečnost, že toho tato edice obsahuje opravdu hodně po stránce herních bonusů. Někteří jí proto označují za "Pay-To-Win" edici. Hráčskou obec celková situace moc nenadchla, takže studio Battlestate Games zredukovalo komunikaci napříč svými kanály. Na Twitteru se však jasně vyjádřilo, že tento režim si bez koupení nové edice nezahrajete. Escape From Tarkov je aktuálně dostupný pouze na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama