Nová plošinovka Gigantosaurus
Novinka Nová plošinovka Gigantosaurus

Nová plošinovka Gigantosaurus

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Barevná a přístupná oficiální hra stejnojmenného seriálu od Disneyho.

Reklama

Gigantosaurus je v originálu úspěšné dětské obrázkové leporelo od anglického spisovatele a ilustrátora Johny Duddleho z roku 2014, které se prodává v nákladu Knižního klubu velmi levně i u nás v češtině. Nutno podotknout, že obrázky ze štětce samotného autora jsou opravdu pěkné, pročež i proto je kniha mezi dětmi velmi oblíbená. Ostatně Johny Duddle je pro své kresby velmi uznáván, však ilustroval i poslední anglické vydání série Harry Potter.

 

Všichni hrdinové plošinovky Gigantosaurus
Všichni hrdinové plošinovky Gigantosaurus

Podle leporela se minulý rok začal na kanálech Disney ve francouzské produkci vysílat animovaný televizní seriál Gigantosaurus, který prozatím obsahuje 26 jedenáctiminutových epizod. A právě nová, veselá, barevná a přístupná plošinovka s dinosaury Gigantosaurus The Game je oficiálním herním titulem tohoto seriálu, jenž je nyní vysílán na různých západoevropských a amerických televizích. Na Metacriticu hra dostává slušná šestková až sedmičková hodnocení, pročež vývoje se ujalo neznámé španělské studio WildSphere z Valencie a produkce evropská divize Bandai Namco sídlící ve francouzském Lyonu.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=NLS2hyQG9Jo&feature=emb_logo[/embed]

 

Ve hře se ujmete ovládání všech hlavních protagonistů z knihy, tedy party dinosauřích kamarádů Billa, Mazu, Rockyho a Tiny, která se musí vypořádat s obrovským meteorem, jenž jim zamořil jejich mírumilovný prehistorický svět. Vše samozřejmě v podobě krásně barevné, veselé a nenáročné až oddechové plošinovky pro celou rodinu, do níž se můžete pustit také v lokálním multiplayeru až ve čtyřech, kdy každý ovládá jednoho dinosauřího člena partičky. Pro PC hra vyšla pouze digitálně na Steamu, kde je ovšem dost drahá (39,99 EUR/1090,-). Nicméně na Xzone koupíte pro konzole (i Switch) daleko lacinější poctivé krabičkovky, které stojí jen přes devět stovek. Hra je totiž pro pohodové domácí hraní s mladšími sourozenci jako stvořená!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama