Nová podpora v Yakuze: Like a Dragon
Yakuza: Like a Dragon Novinka Nová podpora v Yakuze: Like a Dragon

Nová podpora v Yakuze: Like a Dragon

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Můžete využít služeb věštce, policisty nebo rozkošného idolu.

Reklama

Nejnovější číslo týdeníku Famitsu představilo několik zajímavých postav, na které můžete v průběhu hraní Yakuzy: Like a Dragon narazit a použít je jako podpůrné členy vašeho týmu. Tyto postavy se od sebe budou odlišovat svým primárním povoláním, zaměřením, které funguje stejně jako jsou třídy v klasických RPG, jen tady je najdeme pod názvem Job. Každý disponuje jedinečnou sadou vlastností a schopností. Prozatím byl představen Fortuneteller, Riot Police a Idol.

S přihlédnutím na předchozí tvrzení, je třeba povolání Fortuneteller (tedy věštec) podobné třídě mágů. Disponuje různými technikami, které v boji prostřednictvím křišťálové koule, kterou drží v ruce, přidávají různé efekty. Na nepřátele může seslat ohnivý vír nebo je nechat trpět v elektrické agónii. Bohužel je u tohoto povolání velmi nízká obrana.

Riot Police (tady pořádková policie) se, díky velkému štítu a chrániči na celém těle, odlišuje od předchozího vysokou obranou. Pro představu, v RPG by šlo patrně o třídu rytíř.

Posledním je všem otaku dobře známý Idol. Jde o dívku, která se specializuje na očarování nepřátel a léčení svých spojenců. Najdete ji vždy s mikrofonem v ruce a používá fyzické útoky a techniky založené na zpěvu písní. V rozporu se svým vzhledem nabízí poměrně slušný mix útočné a obranné síly. V JRPG by to byla třída tanečnice.

Tuto podporu ale nezískáte jen tak za nic. Je třeba poznamenat, že musíte nejprve naplnit předem dané parametry nazvané Life Experience (dobře známý šarm, nadšení, mentalita, laskavost, veselost atd.). Až po splnění požadavků se vám jednotlivé postavy zpřístupní. Life Experience můžete získat dokončením úkolů a hraním Play Spots.

Yakuza: Like a Dragon vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 už 16. ledna 2020 a někdy v témže roce také v Severní Americe a v Evropě.

Zdroj: Ryokutya2089 a Games Talk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama