Novinka Nová PS5 reklama upřesňuje termíny her

Nová PS5 reklama upřesňuje termíny her

Martin Pritula

Martin Pritula

11
Platformy PlayStation PlayStation 5

GT 7, R&C: Rift Apart, Returnal a Horizon Forbidden West.

Reklama

Do vydání PlayStationu 5 zbývá pouhých deset dní. Dnes jsme se dočkali vydání nové upoutávky jenž vychází z nedávno vydaného PS5 Launch traileru, ovšem tato je mnohem zásadnější.

Ačkoliv doprovodná zvuková stopa zůstala stejná, došlo ke změně záběrů, které nyní netvoří pro reklamu vytvořené filmečky, ale záběry z trailerů nadcházejících her. Co je na tom tak zásadního, ptáte se? Inu, prostřednictvím titulků se dozvídáme plánovaná a přibližná data vydání jednotlivých titulů.

Jak již delší dobu víme, tituly, které si budeme moci zahrát již při vydání konzole jsou Marvel's Spider-Man: Miles Morales a remake legendárních Demon's Souls.

Dále tu však máme další hry. Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart a Returnal mají uvedené očekávané datum vydání stanovené na první polovinu roku 2021.

K vydání očekávaného Horizon: Forbidden West by pak mělo dojít někdy v průběhu druhé poloviny příštího roku. To by mohlo poukazovat na prémiový "předvánoční" termín, jenže příští rok má vyjít také God of War: Ragnarok, o kterém ale v nové upoutávce není zmínka a zatím jsme z něj neviděli ani jeden screenshot.

Teoreticky je tedy možné spekulovat o tom, že GoW se nakonec dočkáme až v roce 2022.

PlayStation 5, hry a příslušenství si můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama