Apex Legends Novinka Nová šampionka Catalyst si v Apex Legends pohrává s temnou hmotou

Nová šampionka Catalyst si v Apex Legends pohrává s temnou hmotou

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Nováčky není nikdy radno podceňovat.

Reklama

Apex Legends už brzy dostane novou hrdinku, která si pozornost některých hráčů nezískala ani tak tím, jak vypadá, nebo výstrojí ale primárně tím, že se jedná o první trans postavu. Jak už to tak bývá, zrovna tento aspekt u her o ničem nerozhoduje, takže EA nyní přišla s trailerem, jehož hlavní myšlenkou je ukázat světu odlehčeně, jaké má vlastně Catalyst schopnosti. Její hlavní zbraní, jíž se odliší od ostatních, bude schopnost své nepřátele zpomalit za pomoci temné hmoty, kterou pokryje jí vybraný prostor. Její ultimátní dovedností se pravděpodobně stane vytvoření gigantické neprůstřelné zdi. Tu sice půjde projít, avšak útočníky řádně zbrzdí, což v tomto žánru často znamená automatickou smrt.

Opravdu detailní náhled na schopnosti Catalyst a primárně novinky, jež update Eclipse přinese, si můžete vychutnat dnes v 17:00, kdy dojde k odhalení nových záběrů z hraní Apex Legends - Eclipse.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama