Nová ukázka z postapokalyptické akce Pioner potěší fanoušky sérií Metro a Stalker
Pioner Novinka Nová ukázka z postapokalyptické akce Pioner potěší fanoušky sérií Metro a Stalker

Nová ukázka z postapokalyptické akce Pioner potěší fanoušky sérií Metro a Stalker

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy Windows PC

Na své by si mohli přijít i příznivci Escape from Tarkov.

Reklama

Vývojáři z ruského studia GFA Games zveřejnili novou ukázku z chystané MMO akce Pioner, která byla poprvé představena tři týdny zpátky. Video se zaměřuje především na ovládání a chování zbraní. Hra má dle popisu vývojářů přinést kombinaci arkádových a simulačních prvků.

Samotný pohyb postavy a střelba působí spíše arkádovým dojmem. Naopak prezentované možnosti v oblasti úprav a vylepšování zbraní vypadají propracovaně. Jednotlivé součástky a vybavení půjde sbírat přímo ve hře. Důležitou roli bude hrát i volba munice a nutnost přizpůsobit zbraň na určitý typ nepřátel. Zatímco proti lidským protivníkům postačí konvenční munice, tak skolení různých monster si vyžádá sofistikovanější modifikace, které jsou ve hře reprezentovány ve formě speciálních artefaktů.

Pioner vás vezme do postapokalyptického světa izolovaného sovětského ostrova. Cílem je prozkoumat stanici Mogilnik a zachránit své ztracené kamarády. Hra je primárně zaměřena na PvE režim, takže vás čeká průzkum prostředí a plnění různých misí a raidů ve skupině. Dle popisu na oficiálních stránkách studia se dále můžete těšit i na příběh, čtyři různé frakce, PvP režim nebo střídání dne a noci.

Podle dosud zveřejněných materiálů působí Pioner jako kombinace několika titulů. Chování zbraní a pohyb postav připomíná arkádádový styl ve stylu Call of Duty nebo Battlefieldu. Svět hry naproti tomu evokuje série jako Metro nebo Stalker a bohaté možnosti úprav v oblasti vybavení společně s důrazem na PvE režim pro změnu mohou připomínat třeba populární akci Escape from Tarkov.

Zda tento zajímavý mix zafunguje, se dozvíme na přelomu letošního a příštího roku, kdy Pioner zamíří na PC. Co na hru říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama