Nová Yakuza prý bude obrovská
Novinka Nová Yakuza prý bude obrovská

Nová Yakuza prý bude obrovská

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

1

Ačkoliv je pátá Yakuza ještě hezkých pár měsíců daleko, už se o ní dozvídáme docela zajímavé věci.

Reklama

Předně, tvůrčí celek upustil od pravidelného ročního vydávání a na vývoj si vydupal o něco víc času, což je, uvážíme-li okolnosti, docela pochopitelné.

Pokud totiž budeme tvůrcům věřit, Yakuza 5 by měla být pro sérii tím samým, čím bylo Grand Theft Auto: San Andreas pro GTA.

„Radši bych lidem doporučil, aby si počkali na oficiální oznámení, nicméně můžu snad prozradit, že k této hře přistupujeme úplně jinak,“ nechal se slyšet Nagoshi.

„Upustili jsme od vydávání jednoho dílu Yakuzy každý rok, neboť jsme se chtěli znovu podívat na herní design a radikálně ho změnit.“

Klíčové věci zůstanou stejné jako v Yakuza 4 (PS3 exkluzivita, Kazuma Kiryu coby hlavní hrdina atd.), avšak spousta toho přibude.

Můžeme se tak údajně těšit na vícero hratelných postav, ale hlavně na rozsáhlý svět, jenž bude obsahovat rovnou pět měst – Sapporo, Osaka, Nagoya, Fukuoka a Kamurocho v Tokyu.

Co je ale nejzajímavější, autoři slibují, že každé jedno město bude do detailu propracované, aby se v nich mohly bez problému odehrávat jednotlivé dějové zápletky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama