Overwatch 2 Novinka Nováčci si budou muset v Overwatch 2 otevřít většinu klasických postav

Nováčci si budou muset v Overwatch 2 otevřít většinu klasických postav

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Blizzard chce novým hráčům dát možnost začít od píky.

Reklama

Overwatch 2 ještě před vydáním provází řada negativních reakcí, jež jsou spojeny se skutečností, že si všechny nové hrdiny bude nutné otevřít v rámci season passu. Pokud patříte mezi nováčky, tahle myšlenka pro vás úplně neplatí. Otevřít si takto budete totiž muset jak čerstvě vydané, tak i staré postavičky. Blizzard se pro tuto cestu rozhodl kvůli tomu, aby se nováčkovská komunita lépe seznámila s hrou samotnou. Celkově má otevření všech zatím dostupných šampionů zabrat asi sto zápasů, což nepředstavuje úplně krátký časový úsek. Během této doby si postupně otevřou všechny bojovníky a právě díky jisté pomalosti zpřístupňování nových kousků nedojde k zahlcení.

Ti z vás, kteří už mají první Overwatch čeká ve hře celkem 34 postav a otevřít si bude nutné pouze nově přidanou hrdinku Kiriko. Blizzard však uvádí, že nováčci nebudou mít problém spojit se při hraní s veterány a hrát s nimi jakýkoliv z herních modů. Problém však může představovat fakt, že zatímco zkušenější hráči dostanou do rukou pestrou škálu hrdinů, nováček si toho do bitvy moc nevezme, jelikož nebude mít k většině šampionů přístup.

Overwatch 2 vychází už 4. října 2022 na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama