Nové datum vydání temného King Arthur: Knight's Tale
King Arthur: Knight's Tale Novinka Nové datum vydání temného King Arthur: Knight's Tale

Nové datum vydání temného King Arthur: Knight's Tale

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Výlet do depresivního světa artušovských legend se odkládá.

Reklama

Studio NeocoreGames, tedy třeba autoři série The Incredible Adventures of Van Helsing, v lednu minulého roku vydali předběžný přístup pro jejich nové tahové RPG pocházející z temného světa artušovských legend - King Arthur: Knight's Tale. Jestli vás zajímá náš názor, můžete si na tomto odkazu přečíst naše dojmy.

Plná verze pak původně měla vyjít ještě v roce 2021, avšak to nakonec autoři nestihli, pročež se nově počítalo s 15. únorem 2022. Nicméně ani tento den nakonec není konečný, jelikož došlo k dalšímu odkladu, tentokrát na 29. března 2022.

Oficiálním důvodem je opět situace kolem nového koronaviru, kdy práce z domova trvá déle, než se původně předpokládalo. Zároveň si dovolíme říct, že hře by únor poměrně ublížil, jelikož během něho vychází hned několik velkých titulů.

Každopádně jestli jste majiteli předběžného přístupu, můžete si čekání zkrátit PvP eventem, který proběhne od 31. ledna do 4. února, v němž se postavíte samotným tvůrcům, přičemž můžete získat různé odměny, jako je třeba možnost pojmenování svého vlastního artefaktu.

Abyste se mohli zúčastnit, musíte být členy oficiální Discord komunity a následně v registračním formuláři vybrat den, který se vám hodí nejvíce.

Jestli titul ovšem stále nevlastníte, můžete si jej zakoupit na Steamu, kde vás aktuálně vyjde na 34,99 eur (860 Kč).

A o koupi vás třeba přesvědčí další střípky z kampaně, které budou uveřejněny později v tomto měsíci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama