Nové detaily o Bloodborne
Bloodborne Novinka Nové detaily o Bloodborne

Nové detaily o Bloodborne

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10

Neskutečně vypadající akční RPG nabídne působivý soubojový systém umožňující použití dvou zbraní najednou.

Reklama

Na letošním E3 způsobila novinka od autora Dark Souls, Hidetaka Miyazaki, pořádný poprask. Drsné, patřičně krvavé akční RPG se rychle protlačilo na první příčky žebříčků nejočekávanějších her pro rok 2015 a natěšení hráči jen baží po nových informacích. Díky PlayStation Blogcastu jich pár máme.

To, že je vizuál ohromující, je jasné z dosud vydaných obrázků a videí. Co však úplně evidentní není, jsou například efekty větru. Ten bude dynamicky působit na okolí, rozfoukávat mlhu nebo si pohrávat s látkami. Paprsky světla mohou procházet kouřem a vytvářet tak parádní podívanou. Také máme dobrou zprávu pro milovníky červené, krví se ve hře rozhodně šetřit nebude, stříkat bude jako o závod a samozřejmostí je její ulpívání na všem okolo, včetně oblečení hlavního hrdiny.

Soubojový systém zatím působí velmi svižně. Budeme moct používat dvě zbraně najednou a kombinovat jejich účinky. Jako příklad tvůrci uvádějí kombinaci pochodně a hrdinovy čepelo-pily. Zatímco čepelí kucháte nepřítele, necháváte jej za pomoci pochodně smažit ve vlastní šťávě. Čepel navíc nabídne více módů, mezi kterými bude možno přepínat. Na rozdíl od defenzivnějšího Dark Souls se také bude v soubojích hrát spíše na útočení než na vykrývání ran.

Nakonec můžeme potěšit fanoušky pořádně nechutných nestvůr. Dle slov vývojářů jsou některá nepřátelská stvoření ve hře opravdu odpudivá a zvrácená. Je libo obřího zmutovaného havrana přikotveného kletbou k zemi?

Bloodborne vychází exkluzivně pro PlayStation 4 příští rok a vypadá opravdu nadějně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama