Nové DLC do The Falconeer přinese pirátský život
The Falconeer Novinka Nové DLC do The Falconeer přinese pirátský život

Nové DLC do The Falconeer přinese pirátský život

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Hráče čeká boj, loupení a potápění lodí.

Reklama

Bojovka odehrávající se ve vzduchu, vyvinutá Tomasem Sala a publikovaná společností Wired Productions si při svém vydání minulý rok odnesla vcelku průměrné recenze. Autor teď ovšem přichází s novým DLC, díky kterému by hráči měli prožít pirátský život ze zad obřích sokolů. V aktualizaci s názvem Atun's Folly navštívíme pirátskou osadu umístěnou na zadní straně želvy a následně se budeme vydávat na mise, které budou budovat naší pirátskou pověst. To konkrétně znamená potápění obchodních lodí, loupení, ale také útoky na pevnosti Imperial a Mancer.

Pokud se hráč rozhodne vydat na pirátskou cestu, bude si muset dávat pozor na legendární elitní bojovníky. S těmi budou moct hráči bojovat v rámci nového vedlejšího menšího příběhu. Na své si přijdou ovšem také ti, kteří se nebudou chtít touto pirátskou cestou vydat. Pro ty jsou tady nachystané příběhové mise, počínaje oblastí Castellus a útokem na Atun's Folly.

Bezplatný DLC update Atun's Folly pro The Falconeer je v současnosti dostupný na platformách Xbox One, Xbox Series X|S a PC. Koncem tohoto roku by do hry měla dorazit další expanze s názvem The Edge of the World.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama