Nové DLC pro CoD: Ghosts nabídne tři neotřelé mapy
Call of Duty: Ghosts Novinka Nové DLC pro CoD: Ghosts nabídne tři neotřelé mapy

Nové DLC pro CoD: Ghosts nabídne tři neotřelé mapy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4

Je libo pirátský přístav nebo mapu ve stylu mexického svátku mrtvých?

Reklama

Na oficiálních stránkách Call of Duty: Ghosts se objevily tři obrázky poodhalující obsah nadcházejícího DLC nazvaného Invasion. Tentokrát se podíváme do trochu exotičtějších míst než obvykle. Autoři se nás totiž rozhodli zavést do tematicky zajímavých lokalit.

Na mapě Deported se dostaneme do mexicky laděné oblasti, přesněji do města, kde právě probíhá známý svátek Dia de los Muertos, tedy Svátek mrtvých.

Mutiny provoní vzduch rumem a střelným prachem. Neocitneme se totiž nikde jinde, než v pirátském přístavu s pořádnou dřevěnou pirátskou lodí.

Do třetice všeho dobrého a zlého, Pharoah, jak již jméno napovídá, přenese akci do starověkého Egypta. Budeme tedy bojovat v zaprášených ruinách města, zatímco na nás bude pražit ostré africké slunce.

Isolation je samozřejmě součástí Season Passu, který si za 50 dolarů může pořídit každý majitel originální hry. Zatímco DLC Onslaught a Devastation už jsou na světě, blížící se Isolation a poslední balíček, Nemesis, na nás ještě čekají. Doplníme jen, že se Season Pass přenáší mezi generacemi konzolí od stejného výrobce, pokud si jej pořídíte do 31. května.

Aktualizace: Activision DLC již stihl potvrdit, DLC bude obsahovat čtyři nové multiplayerové mapy nazvané Pharaoh, Departed, Mutiny a Favela, remake mapy z Modern Warfare 2 + třetí epizodu Extinction módu pojmenovanou Awakening.

Balíček dorazí nejprve pro Xbox 360 a Xbox One verze hry, a to 3. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama