Nové fotky ze hry Harvestella
Harvestella Novinka Nové fotky ze hry Harvestella

Nové fotky ze hry Harvestella

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch

Prozrazují novinky a nabízí pohled na další prvky.

Reklama

Harvestella je chystanou kombinací simulátoru života a RPG se systémem ročních období, která byla představena v červnu tohoto roku, přičemž informace o hře se můžete dočíst v našem starším článku.

Nyní ale společnost Square Enix vydala na svých stránkách nový článek, nabízející další pohled na hru, a to skrze několik nových obrázků.

První set se tak zaměřuje na jarní město zvané Nemea, v němž květiny kvetou po celý rok, a to díky vlivu zdejšího krystalu Spring Seaslight. Město nabídne svou vlastní tvář ve dne i v noci, kdy vy zde budete řešit problém obrovského vejce a monster, které útočí na město. Nicméně s tím vám zde pomůže i člen městské gardy - Asyl.

Další obrázky posléze představují jednu z důležitých postav hry, které během vašich toulek potkáte, kdy se jedná o Istinu. Ta je učitelkou v místním sirotčinci, kdy příchod našeho hrdiny ji donutí, aby se utkala se svou zakopanou minulostí.

Posléze nám byla představena další bojová herní třída, kterou se stává Sky Lancer. Jak název napovídá, ke svým útokům bude využívat kopí, kdy vynikne fyzickými útoky s větrnými atributy, jež se budou hodit při boji s více nepřáteli najednou.

Kromě toho jsme byli ujištěni, že každá důležitá postava, která půjde ve hře rekrutovat, bude nabízet svůj vlastní příběh, kdy pokud se ho rozhodneme odhalovat, tak to navýší pouto s hlavní postavou, čímž se otevřou různé dodatečné bonusy v boji či získáme další odměny.

Samozřejmě ale klíčovou součástí hry bude i farmaření či vaření, kdy některé plody půjde pěstovat celoročně, avšak v příspěvku jsme dostali náhled na jarní speciality.

Mezi další aktivity, jimiž půjde trávit čas, se ale také řadí rybaření, kdy úlovky půjde prodat či je užít právě při vaření. Na takovou kratochvíli ale samozřejmě potřebujete prut, který si půjde vylepšovat.

Nic však nefunguje zadarmo, tudíž své produkty samozřejmě lze hezky vyslat do světa a prodat.

Hry bychom se měli dočkat 4. listopadu na PC a Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama