Nové herní sety Warhammer 40,000 pro začátečníky
Novinka Nové herní sety Warhammer 40,000 pro začátečníky

Nové herní sety Warhammer 40,000 pro začátečníky

Xzone

Xzone

Aneb jak okusit svět Warhammeru a nezbláznit se z toho

Reklama

Inzertní PR článek

Stolní Warhammer 40,000 je legenda, kterou hrají tisíce hráčů po celém světě a současně nejpopulárnější odnož Warhammer světa. Za více než 30 let od svého vzniku nabízí takřka nekonečnou řadu možností, jak hrát a vyprávět příběhy z tohoto ponurého a temného světa budoucnosti. Vstup do takové monstrózní hry dokáže člověka zahltit a tím odradit. Nemusí to tak být ale vždy.

Přesně pro tyto případy si autoři z Games Workshop připravili trojici nových balení určených nováčkům na bojišti. Ať už jste sami nováčky, potřebujete hru představit kamarádům, rodině nebo inteligentnímu zvířecímu mazlíčkovi, tyhle startovací sety se vám budou velmi hodit!

Warhammer 40,000 je flexibilní a velmi rychle škálovatelná válečná hra, kterou lze velmi dobře hrát jako příběhové roleplay dobrodružství v malé skupince přátel, ale také společně s řadou lidí na obrovských turnajích v divokých taktických bitvách.

Warhammer můžete začít hrát opravdu snadno - stačí se na startu zaměřit na nové Recruit a Elite edice. Obě obsahují příručku, která vás naučí krok za krokem postup hrou a se snadnější orientací pomůže očíslovaná mapa. Po ní se budete pohybovat se skupinou menších jednotek a přehledně se tak naučíte základy.

Nové herní sety Warhammer 40,000 pro začátečníky

Pokud to s naskočením do světa Warhammeru myslíte opravdu vážně a oceníte komplexní balíček se vším všudy, tak doporučujeme rovnou sáhnout po Command Edition. V ní najdete stejně přístupné návody, ale k tomu ještě více jednotek, budov a herní desku, která vám umožní změnit jakýkoliv jídelní stůl v děsivé bojiště 41. tisíciletí.

Nové herní sety Warhammer 40,000 pro začátečníky

Všechny nové edice a barvící sady najdete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama