Nové informace o Baldur's Gate 3
Baldur's Gate 3 Novinka Nové informace o Baldur's Gate 3

Nové informace o Baldur's Gate 3

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy Windows PC

Informace pocházejí přímo od tvůrců hry.

Reklama

Minulý měsíc jsme se poprvé podívali na gameplay ukázku z očekávané Baldur's Gate 3 a i když jsme z daného gameplay videa zjistily spoustu informací, stále zbývala spousta otázek. Naštěstí se vývojáři rozhodli prostřednictvím Redditu dotazy fanoušků zodpovědět.

První důležitou informací je to, že se nejedná o open world, ale svět je tvořen sérií několika rozlehlých otevřených lokací.

Dále se zdá, že hra bude obsahovat předpřipravené postavy, které si budete moci podrobně upravit - k tomuto se však autoři nechtějí příliš vyjadřovat, jelikož je tato mechanika stále ve vývoji.

Víme také, že si budeme moci vytvořit svou vlastní skupinu, ale tato funkce pravděpodobně nebude dostupná v early access verzi hry.

Předposlední otázka se týkala možnosti hru modifikovat, načež autoři odvětili, že k této mechanice se budou vyjadřovat až po vydání hry.

Poslední informací je to, že hra bude smysluplně pracovat s příběhy prvních dvou her a vše, co se v těchto dílech stalo bude vést k tomu, co se stane v Baldur's Gate 3. Navíc bychom se měli dočkat i postav, které známe z předchozích dílů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama