Nové informace o Ion Fury: Aftershock
Ion Fury Novinka Nové informace o Ion Fury: Aftershock

Nové informace o Ion Fury: Aftershock

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Autoři se navíc omlouvají za zpoždění.

Reklama

Pokud se řadíte mezi fanoušky tzv. "boomer shooterů", tak vám asi není cizí ani střílečka Ion Fury (kdysi Ion Maiden) od autorů z Voidpoint. A jestli tomu tak je, tak si možná vzpomínáte i na minulý březen, kdy byla oznámena expanze Aftershock, jejíž události budou navazovat přímo na základní hru a původně měla dorazit minulé léto.

Tomu se však bohužel nestalo, kdy ve skutečnosti toto rozšíření stále není venku. Avšak autoři včera konečně prolomili informační ledy.

Jak se tedy dalo očekávat, tak během vývoje se objevila neočekávaná zpoždění, díky nimž bylo třeba Aftershock odložit, jelikož vývojáři nechtějí obětovat kvalitu. Proto si raději berou dodatečný čas na to, aby celý zážitek odladili.

Fanouškům tedy děkují za trpělivost, kdy zároveň odtajnili, že rozšíření se bude skládat ze 13 zcela nových úrovní, v nichž půjde využít i jednu kompletně novou zbraň, další typy munice a dodatečné kusy výbavy, s nimiž budeme odpravovat několik nových druhů nepřátel.

Společně s tím také dorazí Arrange mód, který nabídne upravený zážitek z původní kampaně, zatímco hardcore hráči se dočkají zcela nové úrovně obtížnosti, která bude představovat dosud největší výzvu.

Níže se ještě můžete podívat na několik nových screenshotů.

Expanze stále míří na PC, Linux, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Dodatečné informace se dozvíme v následujících měsících.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama