Nové informace o Microsoft Flight Simulator
Microsoft Flight Simulator Novinka Nové informace o Microsoft Flight Simulator

Nové informace o Microsoft Flight Simulator

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

6
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Informace o VR režimu i vydání na Steamu.

Reklama

Microsoft Flight Simulator je hra, na kterou se pravděpodobně těší všichni fanoušci letadel a tak nedočkavě vyhlížejí jakékoliv nové informace o tomto nadcházejícím titulu. Ty přinesl Jorg Neumann, vedoucí vývoje této hry, v nedávném doprovodném příspěvku na blogu Xboxu.

Jako první zmínil Neumann to, že hra bude v době vydání uvedena jak na Windows 10, Xbox Game Pass pro PC, tak i překvapivě na Steamu. Hráči si přitom už teď můžou na Steamu předobjednat Standartní, Deluxe a Premium edici této hry.

Další informace se týkají chystaného VR režimu. Ten by měl přijít později tohoto roku jako součást bezplatné aktualizace. Sám Neumann potvrdil, že Microsoft Flight Simulator pro PC bude podporovat VR prostřednictvím headsetu HP Reverb G2, na kterém společnost HP s Microsoftem spolupracovala a který rovněž přijde na trh ke konci roku. Zároveň ovšem dodal, že podpora pro ostatní VR zařízení bude následovat o něco později.

Co se týká aktualizací světa, ty by měly dorazit každé dva až tři měsíce, přičemž se zaměří na konkrétní oblast světa, s vlastními letišti a úkoly. Tyto aktualizace by měly být rovněž bezplatné. Vývojáři přitom už teď plánují placené DLC do hry. Podle Neumanna by se mělo potenciálně jednat o heliporty a helikoptéry.

Microsoft Flight Simulator vychází 18. srpna na platformách Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama