Nové informace o Mortal Kombat X
Novinka Nové informace o Mortal Kombat X

Nové informace o Mortal Kombat X

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7

Nejen z technického hlediska. Kratose tentokrát neuvidíme.

Reklama

Pomalu nám začínají prosakovat první detaily o před týdnem oznámeném, desátém pokračování bojovky Mortal Kombat. Ed Boon, tvůrce Mortal Kombatu, například uveřejnil, že hra poběží na silně upraveném Unreal Enginu 3 a na obou next-gen konzolích se dočkáme 1080p při 60 snímcích za sekundu. Žádné problémy tedy nové konzole se hrou zatím nemají.

Dále se fanoušci často ptají na nabídku bojovníků. Bylo potvrzeno, že se ve hře objeví úplně noví, nebo že v desátém díle neuvidíme Kratose, hlavního hrdinu God of War, který se stal spolu s Freddy Krugerem hostem v zatím posledním Mortal Kombatu.

Pro zajímavost si také můžete prohlédnout fanouškovské obaly hry, stavějící dva rivaly Mortal Kombatu - Sub-Zera a Scorpiona na krabičky jednotlivých verzí hry pro Xbox One a PS4. Byť se jedná o příjemně metaforickou záležitost, nejde o nic oficiálního a jak Ed Boon trefně poznamenal ,,Kdyby tohle bylo reálné, mohli bychom dát jednu půlku hry na jeden disk a druhou na druhý. Třeba by to pak nikoho nenaštvalo!”

Byť hra vychází příští rok, a to na PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One a PC, gameplay záběry uvidíme již příští týden na E3 a zřejmě se máme na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama