Nové informace o nadcházejícím Call of Duty
Novinka Nové informace o nadcházejícím Call of Duty

Nové informace o nadcházejícím Call of Duty

Martin Pritula

Martin Pritula

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Spekuluje se o podtitulu Vietnam.

Reklama

Novinky o titulech ze série Call of Duty se na nás v posledních dnech valí prakticky neustále. Doposud se však ve většině případů jednalo o remastery druhého a třetího dílu série Modern Warfare. Nyní se dozvídáme informace o plnohodnotném pokračování, které pocházejí od Jasona Schreiera a leakera z Youtube kanálu TheGamingRevolution.

O nadcházejícím titulu panuje mnoho nejasností. Velmi pravděpodobné prozatím je, že bude nový díl napojen na sérii Black Ops. Na titulu by podle dostupných informací mělo pracovat studio Treyarch s pomocí Sledgehammer Games a Raven Software. Dle leakera TheGamingRevolution bude však hra propagována jakožto titul, který vznikl v Sledgehammer Gamer, čímž se chce Activision vyvarovat pochybnostem o kvalitě titulu.

Co se týče názvu samotného dílu, tak těch již prý bylo vystřídáno více než padesát. Spekuluje se o Call of Duty: Black Ops Reboot, Call of Duty: Black Ops V a nyní i o Call of Duty: Vietnam, což by mohlo odkazovat na místo děje tohoto titulu. Zde se opět jedná o důvěryhodné zasazení, jelikož v minulosti již Activision jeden titul, který se měl pyšnit zasazením právě do Vietnamu, zrušil.

Nové informace se týkají i multiplayeru. Treyarch je proslulý svým zombie režimem, který by se měl dočkat značného rozšíření. Konkrétní informace bohužel prozatím neznáme. Multiplayer by měl zůstat podobný předchozímu dílu, přičemž není jasné, zda se tím myslí poslední díl studia Treyarch, kterým je Black Ops 4, nebo Call of Duty: Modern Warfare.

Poslední zásadní informací je odklad tohoto titulu kvůli současné situaci. Zdá se, že studio nezvládne titul dokončit ve stanoveném termínu a hra bude odložena. V současné době je prý studio jen mírně pozadu a dá se očekávat, že Activision bude tlačit na vydání před Vánoci.

Oznámení je prý na spadnutí a měli bychom se ho dočkat v blízké době.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama