Nové kapitoly kroniky Hyrule Warriors: Age of Calamity
Hyrule Warriors: Age of Calamity Novinka Nové kapitoly kroniky Hyrule Warriors: Age of Calamity

Nové kapitoly kroniky Hyrule Warriors: Age of Calamity

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Podívejte se na nejnovější trailery ke hře Hyrule Warriors: Age of Calamity.

Reklama

Nedávno nám Nintendo společně s vývojáři z Koei Tecmo ukázali první trailer ke hře Hyrule Warriors: Age of Calamity nazvaný Untold Chronicles From 100 Years Past, ve kterém nás začali seznamovat s důležitými postavami z tohoto titulu, zasazeného celé století před příběhem hry Breath of the Wild.

Druhý díl této série krátkých videí, tedy Untold Chronicles From 100 Years Past: Part 2, dost jasně naznačuje návrat obou známých tváří a jedné nové, která asi nebude úplně hodná. Jako nepřítel se tedy vrací Yiga Clan a Master Kohga v nás bude opět vyvolávat podobný zastrašující pocit.

V traileru můžete na začátku vidět kolem Linka řadové členy klanu Yiga a než se objeví nový tajemný vůdce, můžeme si prohlédnou zcela rozdílné skupiny válečníků klanu. Na konci traileru se můžeme podívat do očí oné tajemné postavy, před kterou se klaní další dva členové klanu.

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Předchozí díly série Untold Chronicles from 100 Years Past se pak zaměřovaly na souboje, jednotlivé části příběhu a na postavy. Níže najdete prozatím poslední díl, ve kterém můžete vidět nejen bojující šampiony jako jsou Mipha a Revali, ale také čas strávený s Koroky. Na konci všichni odlétnou pomocí kluzáků pryč.

Skutečným velkým "odhalením" tohoto posledního videa jsou ale právě Korokové. Na začátku října jsme se během Nintendo Treehouse Live dozvěděli, že se do hry vrátí a dokonce můžete na ty nejmenší narazit i na bojišti. Zároveň ale toto video odhaluje návrat Hestua. I když pokud se pořádně zamyslíte, tak v The Legend of Zelda: Breath of the Wild byl Hestu překvapený, že ho Link uviděl a sám poznamenal, že už je to 100 let, co ho někdo mohl vidět. Hestu v Breath of the Wild takřka doslova říká: "Konečně, konečně, konečně! Někdo mě vidí!"

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Tato nová hra ze série The Legend of Zelda bude fungovat vlastně jako prequel k Breath of the Wild. Age of Calamity se totiž odehrává v době sto let před událostmi z této hry. Sami se pak můžete vtělit do role Linka, Zeldy, Daruka a dalších postav.

Pokud navíc ještě máte na svém Switchi uložená data z The Legend of Zelda: Breath of the Wild, získáte jako odměnu zajímavou jedinečnou zbraň, kterou je dřevěný tréninkový meč. Další speciální zbraň získáte za předobjednání digitální verze hry Hyrule Warriors: Age of Calamity a tou je Lucky Ladle.

Hyrule Warriors: Age of Calamity bude k dispozici pro Nintendo Switch od 20. listopadu 2020. Předobjednávat můžete již teď v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama