Nové Knights of the Old Republic je údajně ve vývoji
Novinka Nové Knights of the Old Republic je údajně ve vývoji

Nové Knights of the Old Republic je údajně ve vývoji

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

19
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na hře ale nepracuje EA.

Reklama

Podle jednoho z autorů podcastu B.O.B. the Podcast, Bespina Bulletina, je nový díl slavné RPG série ze světa Star Wars údajně ve vývoji a nepracuje na něm společnost Electronic Arts, nýbrž jiné studio. Bulletin to uvádí ve svém nedávném podcastu.

Již dříve bylo oznámeno, že se pracuje na nové KOTOR hře, ale toto je první náznak, že by mohla být vyvíjena mimo původního tvůrce, tedy BioWare a EA. Bulletin kromě vlastních zdrojů cituje také novináře Jasona Schreiera z magazínu Bloomberg. Ten uvádí, že hru vyvíjí studio, u kterého bychom to nečekali. "Při mém pátrání jsem slyšel, že se někde vyvíjí projekt Knights of the Old Republic. Mluvil jsem s několika lidmi a také jsem zjistil, že Jason Schreier sdělil, že to není pod taktovkou EA, a my nikdy neuhádneme, jaké studio na hře dělá," uvedl Bulletin.

Další osoba, která příležitostně sdílí informace o neohlášených hrách, Nate Najda z Wushu Studios, potvrdila tvrzení, že je vyvíjen nový KoTOR.

Titulem Knights of the Old Republic to údajně ovšem nekončí. Bulletin sdělil, že se někde vyvíjí bounty hunter hra ze světa Star Wars, ale také menší hra, na které údajně pracuje EA. Nemělo by se avšak jednat o nový Battlefront, jak mnozí fanoušci doufají.

Tyto zprávy nepochybně souvisejí se znovuoživením značky Lucasfilm Games. Tento měsíc tak bylo oznámeno, že Lucasfilm bude licencovat hry Star Wars pro jiné společnosti, včetně Ubisoftu, jako součást své nové herní značky. Podle Bulletina a dalších insiderů je KOTOR zdánlivě jedním z titulů, který byl předán vývojářům mimo EA.

V loňském roce zveřejnil magazín Cinelinx dva zdroje, které tvrdí, že práce na remaku, či přímém pokračování KOTORu byly znovu spuštěny, a to po dřívějším pokusu o oživení KOTOR seriálu, který EA odložila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama