Nové kreslené RPG Heroland
Novinka Nové kreslené RPG Heroland

Nové kreslené RPG Heroland

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch

Veselé dobrodružství v zábavním parku se třemi typy grafiky.

Reklama

Heroland je jedna z mála her, které se od tokijského studia FuRyu Corporation vůbec dostanou do Evropy. Naštěstí to ale není žádná velká manga úchylnost, nýbrž pohádkové dobrodružné RPG s tahovými bitkami, jež zaujme kreslenou grafikou využívající rovnou několik obrazových technologií: pixelart, polygony i sprity. A to vše v kombinaci 2D i 3D prostoru.

 

Nové kreslené RPG Heroland

 

Heroland je ve hře název speciálního tropického zábavního parku, kam může přijít jakýkoli návštěvník a zaměstnanci parku z něj za vstupné udělají pravého RPG hrdinu. Jenže když jednou nevědomky odhalí temné tajemství tohoto ostrova, tak se musí jak návštěvníci, tak i zaměstnanci parku spojit a společně si nabyté RPG dovednosti ověřit v praxi proti rozmanitým nepřátelům z nitra ostrova. Mezi nimiž nechybějí ani růžoví králíčci...

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=NDmW9V2_7Lw[/embed]

 

Heroland je u nás k dostání výhradně digitálně, a to pro PC ze Steamu (a také z Humble Store a z GOGu), na PS4 a na Switch v poměrně sebevědomých cenách, které začínají na vysokých 39,99 EUR, což je v přepočtu více než 1000 Kč.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama