Nové mise i dvojice aut v GTA: Online
GTA 5 Novinka Nové mise i dvojice aut v GTA: Online

Nové mise i dvojice aut v GTA: Online

Yurris CZ

Yurris CZ

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Poslušně hlásím, že "Žigulík" je přítomen!

Reklama

Minulý týden kromě slev a bonusů do GTA: Online nic nepřibylo. Rockstar stále těží z březnové aktualizace Southern San Andreas Super Sport Series a přináší nám do hry dvojici zajímavých aut, nové mise a již neodmyslitelné bonusy.

Nová auta

Prvním z dvojice nových vozů je Lampadati Michelli GT. Jedná se o coupé ze šedesátých let, které své sportovní až závodní charisma nezapře. Design a celková konstrukce má hned dvě reálné předlohy současně, obě však z Itálie - Alfa Romeo Giulia Sprint GTV a Lancia Fulvia Coupé. Chopit se volantu a užít si jízdu můžete za lehce přestřelených 1 225 000 dolarů.

Po italské sportovní klasice následuje auto inspirováno "chloubou" tehdejšího Sovětského svazu. Řeč je o Rune Cheburek. Když se řekne VAZ 2101, většina si nevybaví nic, ale pokud zmíníte hovorový název "Žigulík," každý hned ví, o čem je řeč. Sovětská kopie Fiatu 124 se stala prakticky legendární, takové auto v parodické hře na společnost přeci nemůže chybět. Auto lze dokonce vylepšit o kartonové nárazníky a prahy, lze z něj také udělat docela pohledný závodní speciál. Cheburek koupíte za lidových 145 000 dolarů. Obě auta jsou dostupná na stránce Southern San Andreas Super Autos.

Nové mise i dvojice aut v GTA: Online

Nové mise

Součástí úterního přídělu obsahu byly také nové kontaktní mise (Madrazo Dispatch Services) od Martina Madrazy, který je v multiplayerovém světě náš starý známý mexický přítel. Pokud jste odhodlaní provést špinavou práci bez zbytečných otázek, počítejte s tím, že se vám pan Madrazo velmi brzy ozve. Úkolem bude například infiltrace policejní stanice, útok na pobočky soukromé bezpečnostní agentury Merryweather či odstranění nepohodlných lidí.

Nové mise i dvojice aut v GTA: Online

Slevy a bonusy

Vozidla

  • Pegassi Oppressor - 25 % sleva
  • Mobile Operations Center (kamion) - 30 % sleva
  • Pegassi Tezeract - 25 % sleva
  • Vapid Ellie - 25 % sleva
  • Progen Tyrus - 25 % sleva

Letouny

  • Buckingham Volatus - 40 % sleva
  • Nagasaki Havok - 40 % sleva
  • Western Rogue - 40 % sleva
  • V-65 Molotok - 40 % sleva

Nemovitosti

  • Bunkr a renovace bunkru - 40 % sleva
  • Hangár a renovace hangáru - 50 % sleva

Až do 4. června běží dvojité výplaty GTA$ a RP na zmiňované kontaktní mise od Madrazy, adversary módy Motor Wars a Trap Door, nakonec akce platí i na prodejní mise v rámci Smuggler's a Gunrunning. Po stejné období bude také zdvojnásobena rychlost výzkumu bunkru.


Grand Theft Auto V koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama