Nové obrázky ze survivalu Lost Region
Lost Region Novinka Nové obrázky ze survivalu Lost Region

Nové obrázky ze survivalu Lost Region

Yurris CZ

Yurris CZ

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Sedmero screenshotů ze hry od ukrajinského studia Farom.

Reklama

Po delší době vás opět informujeme o připravovaném titulu Lost Region. Pro připomenutí, jedná se o survival hru z pohledu třetí osoby od nezávislého ukrajinského studia Farom. Boj o přežití svedeme na obrovské mapě s rozlohou 64 km². Na jedné mapě může být až 100 hráčů najednou, to by mělo zaručit, že se nudit rozhodně nebudeme.

Lost Region bude také disponovat klany a misemi až pro 4 hráče. Úkolem misí bude mimo zisk surovin také obsazovaní nepřátelských táborů či pevností, jež budou pod kontrolou ostatních hráčů nebo umělé inteligence. Tábory a různá další obydlí si budeme moci samozřejmě postavit také. Nový survival se chlubí i možností navštívení všech budov ve hře.

Lost Region běží na nejnovějším Unreal Enginu. Vývojáři se také snaží využít potenciálu Nvidia GameWorks, výhodou toho vylepšení je zdokonalení efektů a možnost si s grafikou hezky pohrát. Hra zavítá v budoucnu na PlayStation 4, Xbox One a PC. Níže si můžete prohlédnout galerii nových screenshotů zachycujících divokou zvěř a krajinu.

Na závěr si neodpustím otázku. Má podle vás hra šanci se vůbec uchytit ve světě kruté konkurence?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama