Nové screenshoty z Days Gone
Days Gone Novinka Nové screenshoty z Days Gone

Nové screenshoty z Days Gone

Yurris CZ

Yurris CZ

16
Platformy PlayStation PlayStation 4

Očekávaný akční titul ze zombie světa není obyčejnou hrou s nemrtvými.

Reklama

V kůži svérázného Deacona St. Johna si zařádíme ve světě plném hord nemrtvých zrůd až na začátku roku 2019. To už víme. Před zhruba týdnem přinesl americký Game Informer exkluzivní záběry hraní z očekávaného Days Gone. Tím web jistě navnadil mnoho fanoušků konzole od Sony.

Všechny nové informace jdou samozřejmě ruku v ruce s nadcházejícím svátkem všech hráčů, E3. Před samotnou událostí je třeba trochu "rozvířit vody" aby i hráči, kteří se aktivně o hry nezajímají, vůbec věděli, o čem je řeč. Tuto taktiku volí častěji čím dál více studií, kdy třeba právě před Electronic Entertainment Expem vypustí do světa novinky o jejich dosud neoznámené hře, na konferenci je potom cítit absence momentu překvapení. Zářným příkladem je třeba Bethesda s oznámením RAGE 2.

Ale zpět k naší zombie akci v otevřeném světě. Hra nabídne rozmanitý svět plný nástrah, ale i krás v podobě scenérií okolní krajiny. Na nových obrázcích pořízených z PS4 Pro jsou zachyceny zejména akční scény. Tímto vás odkáži na galerii níže. Objevila se také informace, že na E3 bude hratelné demo čítající přibližně dvě mise.

Days Gone podle mnohých novinářů není obyčejnou hrou s nemrtvými. Studio Sony Bend chce všem dokázat, že i tenhle tvůrčí celek dokáže vytvořit zajímavou a velkou hru. Days Gone se pochlubí rozsáhlým otevřeným světem, správou zdrojů, a to vše propojí se zajímavým příběhem, hordami zombíků a netradičními mechanismy. Důležité také je, že Days Gone má z PS4 a PlayStation 4 Pro vymáčknout maximální výkon a tlačit tyhle herní stroje na samotnou hranici. Sony Bend to dokážou díky spolupráci se samotnou Sony. V tom mají studia výrobce PS4 velkou výhodou nad ostatními.


Days Gone vyjde začátkem roku 2019 exkluzivně na PlayStation 4. Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama