Nové trailery z východní produkce - 30. týden
Novinka Nové trailery z východní produkce - 30. týden

Nové trailery z východní produkce - 30. týden

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

V posledním týdnu bylo japonskými vydavateli her představeno několik dalších připravovaných titulů. Mezi nimi najdete třeba RPG Ray Gigant, Monster Hunter X nebo Moero Crystal.

Reklama

Protože by byla jistě škoda připravit vás o nadílku posledních trailerů a gameplay videí z východní produkce, nabízíme vám ve zkratce šanci prohlédnout si několik připravovaných her v akci.

Dungeon Travelers 2 - datum vydání

Před časem oznámila společnost Atlus datum vydání hry Dungeon Travelers 2: The Royal Library & the Monster Seal na PS Vitu v Evropě. To připadlo na 16. října a tento týden vyšla zpráva s oficiálním datem vydání hry v Severní Americe. Na pultech obchodů zde bude od 18. srpna a vy se níže můžete podívat na nový trailer, který představuje pokročilejší třídy postav. Každá základní třída nabízí nejméně tři další rozšíření, ale závisí na zvolení upgradů. Tyto pokročilé třídy pak nabízí ještě silnější schopnosti a dovednosti.

Gal Gun: Double Peace - předobjednávkové bonusy a limitka

Spike Chunsoft vydal na japonském PlayStation Store tento týden demo hry Gal Gun: Double Peace. V doprovodu tohoto dema přišly informace ohledně exkluzivního obsahu u limitované edice hry a předobjednávkových bonusů.

Gal Gun: Double Pease je střílečka, ve které musí hlavní protagonista Hodai Kudoki najít do konce dne svou pravou lásku. Může si vybírat z takřka nekonečného množství spolužaček, ale pokud do večera nenajde svou osudnou dívku, již nikdy jej nebude nikdo milovat.

Gal Gun: Double Peace vychází na PlayStation 4 a PS Vitu 6. srpna

Genkai Tokki: Moero Crystal - úvod hry

Pro všechny milovníky série Moero si na tento týden přichystala společnost Compile Heart úvodní film, kterým začíná pokračování úspěšných, trochu lechtivých her Moero Chronicle and Monster Monpiece. PS Vita RPG Genkai Tokki: Moero Crystal vychází v Japonsku 25. září.

The Heroic Legend of Arslan Warriors - představení Gieve

Společnost Koei Tecmo se nám rozhodla představit jednu z postav připravované hry The Heroic Legend of Arslan Warriors, která v Japonsku vychází na konzole PlayStation 4 a PlayStation 3 1. října.

Ray Gigant - hraná upoutávka

Dungeon RPG hra Ray Gigant od studia Experience (třeba titul Demon Gaze) má velký potenciál a tak si společnost Bandai Namco připravila již druhou hranou upoutávku. Titul má v Japonsku vyjít pro PS Vitu 30. července.

Super Robot Wars BX - druhý trailer

Opět společnost Bandai Namco vydala druhý trailer k chystanému strategickému RPG Super Robot Wars BX pro konzoli Nintendo 3DS. 14 minut dlouhý trailer je k dispozici ve dvou verzích "Song Selection" a "Original Music". Super Robot Wars BX má v Japonsku vyjít 20. srpna.

Monster Hunter X - datum vydání v Japonsku

Společnost Capcom oznámila oficiální datum vydání hry Monster Hunter X pro konzoli Nintendo 3DS. V Japonsku bude k mání od 28. listopadu a krabicová verze bude stát 5800 jenů a digitální 5546 jenů. Předběžné objednávky začínají 1. srpna.

Capcom také plánuje vydat 3DS XL v originálním designu včetně kopie hry za 26 000 jenů. V souvislost s tím Capcom vydal nový trailer a také se můžete podívat na několik propagačních gameplay videí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama