MotoGP 19 Novinka Nové video z MotoGP 21 se zaměřuje na pády

Nové video z MotoGP 21 se zaměřuje na pády

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zapomeňte na respawn, motorku si budete muset zvednout sami.

Reklama

Vývojáři se studia Milestone nám letos zatím naservírovali motocyklové závody Monster Energy Supercross 4 (naše recenze), které koncem září doplní o poznání arkádovější Hot Wheels Unleashed.

Ještě předtím nás ale čeká další motocyklová hra v podobě nového ročníku MotoGP. Ve starším videu autoři představili rozšířenou správu brzd. V nové ukázce se věnují pádům, které k jednostopým závodům neodmyslitelně patří.

Právě systém pádů doznal v chystaném MotoGP 21 značných změn. Po chybě a následném pádů si místo obligátního respawnu a automatického návratu do sedla motorky budete muset svůj stroj zvednout sami.

Na krátký moment tak budete ovládat pouze postavu jezdce bez motorky. Ačkoli se to může zdát jako banalita, tak podobný systém je součástí málokteré motocyklové hry.

Dá se předpokládat, že vývojáři méně zkušeným hráčům umožní v nastavení povolit automatický respawn. Náročnější fanoušci se však mohou těšit na novou výzvu.

Nové video z MotoGP 21 se zaměřuje na pády

Pokud se chcete o MotoGP 21 dozvědět více, tak si poznačte datum 14. dubna a čas 17:00. V tuto dobu vývojáři na svém oficiálním Youtube kanále spustí stream, v němž sdělí další informace a ukážou hru v pohybu.

MotoGP 21 vychází 22. dubna na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Hru si můžete předobjednat v Xzone.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama