Nové video ze hry Shadow of the Tomb Raider ukazuje vystřižené mechaniky
Rise of the Tomb Raider Novinka Nové video ze hry Shadow of the Tomb Raider ukazuje vystřižené mechaniky

Nové video ze hry Shadow of the Tomb Raider ukazuje vystřižené mechaniky

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Lara měla být vybavena mačetou i padákem.

Reklama

Série Tomb Raider slaví 25 let od vydání svého prvního dílu, což vývojáři využili k ohlédnutí do minulosti a zveřejnění dosud neviděných materiálů. Pár měsíců zpátky jste si tak mohli vychutnat například záběry z nikdy nevydané hry Tomb Raider: Ascension.

Nyní se k nám dostává další zajímavé video, které se tentokrát týká rozpracované verze hry Shadow of the Tomb Raider z roku 2018. Ta dodnes představuje poslední díl známé značky s Larou Croft v hlavní roli.

Vývojáři ukazují v akci dvojici mechanik, jež se do finální verze hry nedostaly. V první řadě jde o využívání mačety, s jejíž pomocí jste si měli prosekávat cestu hustým porostem. Druhou prezentovanou mechanikou je padák. Ten Laře mohl posloužit k rychlému sestupu nebo přesunu mezi propastmi.

Nad důvody, proč se dvojice těchto mechanik ve finální hře nakonec neobjevila, můžeme jenom spekulovat. Prezentované využití padáku v husté džungli však nepůsobí z videa nejlépe. Používání mačety by naproti tomu vzhledem k zasazení smysl dávalo.

Shadow of the Tomb Raider každopádně i přes nevyužití těchto mechanik nakonec představoval důstojné zakončení celé trilogie, kterou utvořil společně s díly Tomb Raider (2013) a Rise of the Tomba Raider.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama