Nově vydaná akce Land of War cílí na fandy starých dílů Call of Duty a Medal of Honor
Novinka Nově vydaná akce Land of War cílí na fandy starých dílů Call of Duty a Medal of Honor

Nově vydaná akce Land of War cílí na fandy starých dílů Call of Duty a Medal of Honor

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Windows PC

Hra nabízí kampaň zasazenou na počátek druhé světové války.

Reklama

Pokud se vás stýská po hrách jako Medal of Honor: Allied Assault nebo počátečních dílech série Call of Duty, tak by vás mohla zaujmout čerstvě vydaná first person akce Land of War od polského týmu MS GAMES. Ačkoli jde o nezávislý počin od malého týmu vývojářů, tak ambicemi mu rozhodně nechybí.

Hra nabízí plnohodnotnou kampaň pro jednoho hráče, která vás vezme na počátek druhé světové války. Příběh začíná v září roku 1939, kdy se v kůži běžného polského vojáka pokusíte zastavit německou invazi. Autoři se vůbec netají tím, že se při vývoji inspirovali u populárních druhoválečných stříleček z počátku tisíciletí. Sami přitom uvádí, že jsou velkými fanoušky her jako Call of Duty 1 nebo Medal of Honor: Allied Assault. Land of War má být unikátní v tom, že vypráví příběh z úvodního roku druhé světové války. Je pravdou, že toto období ve hrách příliš nevídáme.

Vývojáři lákají na akční hratelnost, mise inspirované skutečnými bitvami a velké množství autentických zbraní a dalšího vybavení včetně různorodé vojenské techniky v podobě tanků a letadel. Ačkoli tohle všechno nezní vůbec špatně, tak je stále mít na paměti fakt, že jde o projekt od malého týmu, jehož produkční hodnoty se jen těžko mohou vyrovnat vysokorozpočtovým AAA hrám. Tato skutečnost se podepisuje zejména na technické stránce.

Hráči si ve svých recenzích stěžují na umělou inteligenci, optimalizaci, bugy a celkově slabší audiovizuální zpracování. V kladných recenzích si naproti tomu hráči pochvalují nostalgický pocit a návrat do časů prvního COD a MOHAA.

Land of War - The Beginning je k dispozici na Steamu. Standardní edice stojí lehce přes 21 eur. Premium edice s bonusovými zbraněmi potí necelých 25 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama