Novinka na trhu: Aircash Abon - bezpečné a pohodlné placení online
Novinka Novinka na trhu: Aircash Abon - bezpečné a pohodlné placení online

Novinka na trhu: Aircash Abon - bezpečné a pohodlné placení online

Inzerce

Inzerce

2

Nově spuštěná služba Aircash Abon určitě zaujme všechny, kteří rádi nakupují na internetu.

Reklama

Nově spuštěná služba Aircash Abon určitě zaujme všechny, kteří rádi nakupují na internetu. Nabízí svým uživatelům totiž jednoduché, bezpečné a diskrétní online placení. Skvělé je, že k pořízení Abon kuponů nepotřebujete bankovní účet ani kreditní kartu. Zákazníci za ně totiž mohou platit také hotově.

Jak Aircash Abon kupony fungují?

Aircash Abon je předplacený kupon, s kterým se dá buď rovnou zaplatit v online podporovaných službách (mohou se použít na gaming, nejrůznější online zábavu, hudbu nebo filmy) nebo jej můžete využít k dobití zůstatku v Aircash aplikaci. Uživatelé mohou používat Abony bez dalších poplatků. Placení pomocí Abonů si oblíbilo již několik milionů uživatelů z celého světa.

Novinka na trhu: Aircash Abon - bezpečné a pohodlné placení online

Výhody kuponů Aircash Abon:

Aircash Abon má mnoho výhod. Proč stojí za to si Aircash Abon zakoupit?

První velkou výhodou Abonu je, že se dá pořídit opravdu snadno. Aircash Abon lze zakoupit u českého oficiálního prodejce Herní kupony. Zákazníky jistě potěší, že k nákupu na stránkách není zapotřebí registrace a kupon si mohou pořídit online i bez použití platební karty.

Uplatnění kuponů je také jednoduché. Uživatelé mohou jednoduše uplatnit Abon kupon během svých plateb online, nebo jej mohou využít k dobití zůstatku v Aircash aplikaci. Uživatele jistě potěší také flexibilní hodnoty kuponů. Abon kupony jsou dostupné v hodnotách již od 100 Kč. Při placení zejména vyšších částek je také možno jednotlivé kupony kombinovat podle potřeby.

A pokud na své platby spěcháte, jistě oceníte okamžité doručení kuponu. Abon PIN přijde zákazníkovi do emailu okamžitě po připsání platby.

K čemu je dobrá aplikace Aircash?

Aplikace Aircash je, jednoduše řečeno, online peněženka. Abon kupon se dá využít právě k dobití zůstatku v této aplikaci. Peněženka Aircash je dostupná jak pro uživatele iOS, tak i uživatelé androidu. Vlastníci této peněženky mohou v aplikaci přijímat a posílat P2P platby, směňovat měny s výhodným kurzem nebo nakupovat další produkty z marketplace.Na tomto online tržišti najdete také velmi zajímavé produkty jako jsou PlayStation kupony či dálniční známky. Navíc se Aircash marketplace plánuje postupně rozrůstat.

Aplikace Aircash je propojena s platební kartou Mastercard. Uživatelé si zde mohou aktivovat vlastní kartu a nastavit si PIN a limity. Kartu je v případě potřeby také možné dočasně zablokovat. Také je ke kartě možné připojit až 5 dalších karet. Vedení karty i placení je zcela zdarma, poplatek se platí pouze za výběr hotovosti z bankomatu.

Novinka na trhu: Aircash Abon - bezpečné a pohodlné placení online

Neváhejte a zakupte si Abon kupon od oficiálního českého prodejce Herní kupony. Kupony Aircash zakoupené na této stránce jsou vyloženě určeny pro české účty. Pokud si nebudete během nákupu vědět rady, bude vám k dispozici česky hovořící zákaznická podpora, kterou můžete kontaktovat i telefonicky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama