Novinky o Batman: Arkham City
Batman: Arkham City Novinka Novinky o Batman: Arkham City

Novinky o Batman: Arkham City

Jakub Vitásek

Jakub Vitásek

1

Hlavní spisovatel dějové linky a scénáře Arkham Asylum, Paul Dini (rovněž napsal a vytvořil Batman: The Animated Series), je jedním z nejcennějších členů týmu tvůrců. Již je potvrzeno, že se účastní i vývoje Arkham City + detaily o příběhu a možné kooperaci.

Reklama

V rozhovoru pro MTV bylo oficiálně oznámeno, že se Paul Dini podílí na tvorbě příběhu nového Batmana: Arkham City, jenž vyjde na podzim příštího roku. Dini se také nechal slyšet, že dabing, na němž celý tento týden pracuje v Los Angeles, zní výborně, stejně jako hra, která prý jako celek působí již v tomto raném stadiu vývoje ohromujícím dojmem. Rovněž potvrdil, že se na hře začalo pracovat bezprostředně poté, co bylo dokončeno Arkham Asylum.

Informace jsou již známy i o základních stavebních jednotkách příběhu – prý bude stavět na intenzivní, tísnivé atmosféře Arkham Asylum, ale hráče pošle do Arkham City, nový, vysoce střežený domov pro všechny lupiče, gangstery a bláznivé kriminální šéfy. Arkham City se nachází přímo v srdci Gothamu a prý přivede dohromady nové, ale dříve známe klasické postavy, společně se zabijáky ze světa Batmana; slíben byl například Two-Face, Mr. Freeze a Cat Woman.

Také se šušká, že by se ve hře mohla objevit kooperace s Cat Woman. Na několika obrázcích jde totiž vidět Batman s krví u nosu a kočičí žena svázaná řetězy, a ačkoliv Cat Woman vždycky nebyla jen zlatíčko, řetězy opravdu nejsou zrovna Batmanův styl. Co-op by určitě byl velice vítanou novinkou v sérii, necháme se překvapit. Další informace přineseme brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama