Novinky o železe #19 - Steam Deck OLED a Avatar zdarma k AMD hardwaru
Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Novinky o železe #19 - Steam Deck OLED a Avatar zdarma k AMD hardwaru

Novinky o železe #19 - Steam Deck OLED a Avatar zdarma k AMD hardwaru

David Jiránek

David Jiránek

Valve ukázalo nový Steam Deck, Nvidia představí nové grafiky a AMD rozdává Avatara zdarma.

Reklama

Poslední dny byly na hardware novinky opravdu plodné. Zdaleka nejvíc se bude mluvit o Steam Decku v OLED variantě. Valve před Vánoci ukázalo vylepšený model handheldu, který bude na seznamu přání u mnoha hráčů. Nejde o dost velký upgrade oproti základní LCD verzi, aby vlastníci ve velkém vykupovali novinku, avšak zaujme ty, kteří si nebyli jisti pořízením. Steam Deck OLED totiž vylepšuje snad jediné dvě slabiny základní varianty, totiž displej a výdrž. Větší obrazovka, lepší barvy, vyšší jas, delší hraní za stále dobrou cenu.

Už začátkem prosince dorazí (kromě traileru na GTA 6) také Avatar od Ubisoftu. Zda půjde o převlečené Far Cry raději nechceme spekulovat, každopádně hru můžete dostat k AMD procesorům a grafikám zdarma. Akce se vztahuje i na notebooky disponující kombinací obojího. Celý seznam komponentů zařazených do akce najdete v článku.

Novinky o železe #19 - Steam Deck OLED a Avatar zdarma k AMD hardwaru

Aby se neřeklo, ozvala se i Nvidia. Ta na CESu již potvrdila tiskovku. Co herní divize společnosti ukáže? S téměř jistotou půjde o nové "Super" grafiky. Konkrétně vylepšenou sérii RTX 40 s důrazem na vyšší modely.

Z testů si rozhodně přečtěte recenzi skříně od be queit! Zde je jméno společnosti opravdu na místě a tišší kus jsme v redakci na PCTuningu dlouho neměli. Máme zde i návod pro uživatele Linuxu, když tak trochu něco pokazíte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama