Novinky ohledně Mortal Kombat 11 tento týden
Mortal Kombat 11 Novinka Novinky ohledně Mortal Kombat 11 tento týden

Novinky ohledně Mortal Kombat 11 tento týden

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Titul se mimo jiné prodává velice pěkně.

Reklama

Mortal Kombat 11 je velice povedené pokračování brutální zajeté bojovkové série, které relativně nedávno bylo rozšířeno o skvělý přídavek Aftermath (naše recenze za 8/10 zde), jenž navazoval na příběh původní hry.

Proto se nemůžeme příliš divit, že se tento díl skutečně dobře prodává, kdy podle nejnovějšího twitterového příspěvku od kreativního ředitele a spolutvůrce série Eda Boona aktuálně dosáhl milníku 8 miliónů prodaných kopií, což je skutečně pěkné numero.

Druhá část příspěvku pak informovala o tom, že se během tohoto týdne dočkáme oznámení dalších novinek, týkajících se právě Mortal Kombat 11.

Bohužel však nebylo řečeno kdy, nicméně se dá předpokládat, že k tomu dojde během čtvrtka či pátka.

Taktéž se prozatím neví, o jaké novinky by se mohlo jednat, nicméně podle nedávných úniků bychom se mohli dočkat přidání dalších třech hratelných charakterů v podobě Mileeny, Raina a osmdesátkového akčního hrdiny Ramba, jehož si zahrál herec Sylvester Stallone.

Pokud bych následně mohl přidat svůj vlastní tip, tak dle mého ještě dojde na oznámení vylepšené edice pro chystané next-gen konzole v podobě PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama