Novinky v multiplayeru Call of Duty: Black Ops
Call of Duty Novinka Novinky v multiplayeru Call of Duty: Black Ops

Novinky v multiplayeru Call of Duty: Black Ops

Jakub Hladík

Jakub Hladík

6

Známe detaily o nových funkcích multiplayeru, prozradil je komunitní manažer + hlasem desátníka Bowmana je známý rapper.

Reklama

Josh Olin z Treyarchu promluvil o několika méně známých funkcích v multiplayeru očekávané střílečky Call of Duty: Black Ops. První z nich je editor vlastní hry, umožňující vytvoření různých stylů zápasů. Upravit lze nejen časový limit a bodovou hranici, ale také výběr zbraní, perků a příslušenství. Není tedy problém vytvořit si zápas pouze s pistolemi, který opravdu ukáže, kdo je ten nejlepší střelec. Dříve se čekalo na vytvoření módu, nyní je vše, i díky hlasům hráčů, přímo ve hře. Vlastnoručně nastavenou hru lze také sdílet pro celou komunitu.

Další novinkou je podpora split-screenu na konzolích. Druhý hráč se přihlásí jako host a užívá si zábavy. Po ukončení hry se mu však ztratí všechny získané perky. Xbox verze proto podporuje dvojí přihlášení k Xbox Live účtu. Udělené hodnocení a perky pak získávají oba hráči. Ještě větší podporu online hraní přináší seznam přátel, podporující procházení nasdílených souborů, osobních rekordů a posílání pozvánek. Regionální členění spoluhráčů umožňuje vytvořit zápas s ohledem na to, jestli se ho zúčastní jen hráči ve stejném regionu, nebo kdokoli na světě.

Poslední informace se netýká multiplayeru. Známý rapper Ice Cube na svém Twitteru oznámil, že namluvil hlas desátníka Bowmana. Ten se objevil již v E3 demu při misi „Victor Charlie“.

Call of Duty: Black Ops vychází 9. listopadu 2010 pro PC, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii a DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama