Novou verzi The Outer Worlds trápí výrazné technické problémy
Obsidian Novinka Novou verzi The Outer Worlds trápí výrazné technické problémy

Novou verzi The Outer Worlds trápí výrazné technické problémy

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hra má aktuálně na Steamu hodnocení 19 %.

Reklama

V úterý 7. března došlo k vydání nové edice RPG The Outer Worlds od studia Obsidian Entertainment. Nová verze s podtitulem Spacer's Choice Edition vyšla na aktuální generaci konzolí v podobě PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S i PC (Steam).

Vývojáři před vydáním v první řadě lákali na vylepšenou grafiku a přítomnost veškerého dodatečného obsahu. Jak se však brzy ukázalo, tak hra trpí výraznými technickými problémy. Hráči na konzolích i PC i stěžují na nestabilní framerate, záseky a celkově špatnou optimalizaci.

Vyšlo najevo, že za vývojem „vylepšené“ verze z velké části stojí externí čínské studio Virtuos, které v minulosti vytvořilo rovněž minimálně z počátku ne zrovna bezchybnou PC verzi Horizon: Zero Dawn. Zástupci společnosti Private Division, která z pozice vydavatele novou verzi zastřešuje, se už prostřednictvím svých sociálních sítí za problémy omluvili a slíbili brzkou nápravu.

Pokud vlastníte původní verzi hry i obě rozšíření, tak vás upgrade na edici Spacer's Choice bude stát 10 eur. Pro nové hráče je The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition aktuálně k dostání na konzolích za 60 eur a na Steamu díky slevě za 48 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama