Nový APB!
Blogy čtenářů Článek Nový APB!

Nový APB!

Tak je to oficiální. APB bude. A bude... nové. Bude se jmenovat APB: Reloaded (ostatně jak ví každý kdo četl novinku). Pro úplnost odkaz na preview…

Reklama

Tak je to oficiální. APB bude. A bude... nové. Bude se jmenovat APB: Reloaded (ostatně jak ví každý kdo četl novinku). Pro úplnost odkaz na preview APB.

 

Ale jak by vlastně mělo vypadat aby se nám líbilo?

APB nezaznamenalo moc veliký úspěch a to způsobilo úplné zavření studia (nyní má APB pod svými křídly Reloaded Productions Inc.) a uzavření serverů. Přitom potenciál tam je! Jak by tedy mělo vypadat APB aby se nám skutečně líbilo?

Otevřený svět, vozový park, vlastní postava a nepřeberné množství zbraní. Co dodat? Nejdůležitější je aby se APB dostalo do správných rukou. Jak vývojářů, tak konečných hráčů. Přeci jen zkuste si zahrát nějakou hru s lidmi co to tam jednoduše přišli vysekat. Ano, i to má na finální pocit z produktu vliv.

APB: Reloaded

Když už je nyní o vývojáře postaráno, je také důležité aby se nedostavil stereotyp (velká slabina APB). Chce to prostě originální a neotřelé mise. Ale hlavně velké množství různých úkolů, ne pět stále se opakujících stejných úkolů typu zlikviduj toto atd. Co se mi osobně nejvíce u APB: Reloaded zamlouvá je, že má přejít na free2play (zdarma ke hraní). Tudíž už žádné placení pro servery. Nutno říci, že nové APB: Reloaded poběží na Unreal Enginu (v poslední době je velmi oblíbený. Beží na něm takové pecky jako je Gears of War či Mass Effect 2).

Kdo z vás četl preview na APB (zde na Zingu) ví, že mělo ještě spousty nedodělků (nejvíce mě pobavila část o zničitelnosti světa, když se při honičce s autem zaseknete o lavičku, už to o něčem svědčí). Na APB je zkrátka spousta kladů, ale i záporů a je jen na Reloaded productions jak se před takový úkol jako je vytvoření MMO GTA postaví. Já jim přeji úspěch.

 

A jak že měl vypadat APB původně?

 

[embed]http://www.youtube.com/v/NVmIr4PPLSQ[/embed]

 

Je zajímavé vidět, jak se projekt za tu dobu vývoje změnil, nemyslíte? Názor na to jestli k lepšímu či ne a jestli má APB: Reloaded ještě u hráčů šanci nechám na vás.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama