Nový Battlefield se údajně vrátí do moderní doby
Battlefield 3 Novinka Nový Battlefield se údajně vrátí do moderní doby

Nový Battlefield se údajně vrátí do moderní doby

Johny

Johny

20
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Úniky a zvěsti před odhaleními na videoherních prezentacích nezpomalují a nezpomalují.

Reklama

V posledních několika dnech se snad roztrhl pytel s kopou úniků a zvěstí. Některé z nich sice nemají tak důvěryhodné zdroje, ale vždycky může dojít na překvapení. U většiny se pravdu dozvíme v následujících týdnech, kdy budou probíhat všemožné herní akce prezentující nové, ještě neoznámené, hry. Jednou z her, jejíž oznámení ale letos možná ještě neuvidíme, je nový Battlefield, o kterém již dříve bylo řečeno, že dorazí na next-gen platformy až příští rok, ale to neznamená, že do té doby nebudeme o hře nic vědět.

Herní insider vystupující na Twitteru pod přezdívkou Tom Henderson předběžně odhalil, že další díl série Battlefield bude kráčet ve šlépějích velmi oblíbeného dílu Battlefield 3, a to po stránce zasazení a směru. Tom Henderson před krátkou dobou předběžně odhalil i informace o Battle Royale módu nového Call of Duty, Warzone, které se projevily pravdivé, a proto by nebyl špatný nápad brát jeho informace seriózně.

Tuto informaci nakonec potvrdil i redaktor Venture Beat, Jeff Grubb, který má také na svém kontě pár potvrzených úniků a mnohými je považován za důvěryhodný zdroj informací.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama