Nový Counter-Strike je zřejmě na obzoru, vyjít by mohl ještě tento měsíc
Counter-Strike Novinka Nový Counter-Strike je zřejmě na obzoru, vyjít by mohl ještě tento měsíc

Nový Counter-Strike je zřejmě na obzoru, vyjít by mohl ještě tento měsíc

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

9
Platformy Windows PC

Pohánět ho má Source 2 engine.

Reklama

Dle posledních indicií a náznaků bychom se již brzy mohli dočkat nového dílu série Counter-Strike nebo přinejmenším značných vylepšení pro dosud poslední Counter-Strike: Global Offensive. Na konci uplynulého týdne debatu nejprve rozvířily detaily k posledním ovladačům pro grafické karty od Nvidie, v jejichž databázi byly objeveny spouštěcí soubory pojmenované jako cs2 a csgo2.

Na tento objev zareagoval novinář Richard Lewis, který již v minulosti přinesl několik exkluzivních informací ze světa Counter-Striku. Lewis ve svém článku tvrdí, že uniklé soubory jsou opravdu předzvěstí oznámení nové verze Counter-Striku. Od vlastního zdroje se dle svých slov dozvěděl, že hra aktuálně nese pracovní název Counter-Strike 2 a ve vývoji je již delší dobu.

Možná nejzajímavější pasáží jeho textu je ale zmínka o vydání připravované veřejné betaverze, ke kterému by mělo dojít nejpozději 1. dubna. Lewis dále dodává, že nová verze Counter-Striku dle jeho informací poběží na 128 tickových serverech a využije engine Source 2.

Je však možné, že z celého projektu nakonec vykrystalizuje pouze vylepšený Counter-Strike: Global Offensive na Source 2 enginu. Pokud jsou výše zmíněné informace pravdivé, tak by oficiální oznámení mělo být doslova za rohem. Společnost Valve zatím situaci nekomentovala.

Nový Counter-Strike je zřejmě na obzoru, vyjít by mohl ještě tento měsíc
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama