Novinka Nový deníček o The Last of Us Part II

Nový deníček o The Last of Us Part II

Martin Pritula

Martin Pritula

15
Platformy PlayStation PlayStation 4

Tentokrát se zaměříme na detaily.

Reklama

Včera jsme se měli příležitost podívat na záznam s mimořádně brutální ukázkou z hraní, kterou nám tvůrci představili prostřednictvím akce State of Play. Pakliže jste se na tuto ukázku podívali, jistě vám neuniklo obrovské množství detailů, kterými se hra může chlubit. Přes autentický soubojový systém, překrásné lokace až po chování umělé inteligence – to vše vypadalo ve včerejší ukázce skvěle a velmi pravděpodobně se jedná o jednu z nejpropracovanějších her současné generace konzolí.

Před malou chvílí zveřejněný deníček nám přibližuje, jak citlivě tvůrci k jednotlivým detailům přistupovali. Dozvídáme se, že se snažili o co nejvěrněji zpracované postavy, které budou působit uvěřitelně. S tím se pojí i umělá inteligence. Jednotlivé postavy znají jména svých kolegů a mazlíčků, a proto na jejich smrt reagují zcela přirozeným způsobem. Při souboji lze spatřit emoce vašich nepřátel a údajně je věrohodnost na takové úrovni, kterou jsme doposud nezažili a na kterou někteří z nás nemusí být vůbec připraveni. Za zmínku stojí i takové detaily, jakými jsou žíly, které postavám při vzteku či jiných situací naběhnou na čele nebo jejich barva pleti, která se v určitých situací zbarví do ruda.

Během vývoje tvůrci podnikly tři cesty do Seattlu, kde prošli cestu, po které se vydá Ellie a nasbírali obrovské množství informací, včetně jednotlivých budov, jejich interiérů a velmi podrobně se věnovali také vegetaci.

Na to, jak hra dopadne si budeme muset ještě chvíli počkat. Hru již máme k dispozici a o recenzi se s vámi podělíme 12. června.

Na lokalizovanou ukázku se můžete podívat výše.

Hru si můžete zakoupit v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama