Biomutant Novinka Nový gameplay trailer ze hry Biomutant

Nový gameplay trailer ze hry Biomutant

Martin Pritula

Martin Pritula

11
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Obsáhlý gameplay ukazuje všechny zajímavé aspekty hry.

Reklama

Od oznámení hry Biomutant v roce 2017 jsme se příliš nových informací nedozvěděli a mnozí fanoušci tak začali mít obavy, že je s titulem něco v nepořádku. Na poslední konferenci Guerilla Collective jsme se naštěstí dočkali rozhovoru s vývojářem a o den později byl vypuštěn i devět minut dlouhý gameplay trailer.

Biomutant je poměrně netradiční Kung-fu RPG, jehož hlavní devízou je soubojový systém. V něm budeme kombinovat souboj s chladnými zbraněmi, střelbu a speciální schopnosti. Zajímavé na hře je také to, že příběh by měl být vyprávěn i pomocí vypravěče, který popisuje dění ve hře.

Nový gameplay trailer, na který se můžete podívat výše představuje nové lokace, zbraně, souboje s bossy a mnoho dalšího. Data vydání jsme se bohužel nedočkali, ale zajímavou informací, kterou sdělil kreativní ředitel studia Experiment 101 Stefan Ljungqvist je, že jde o jeho vůbec největší titul, což dává jistou představu o obsáhlosti hry. Stefan totiž dříve pracoval v Avalanche Studios na titulech Mad Max a Just Cause. Na titulu přitom pracuje jen malý tým čítající přibližně 20 vývojářů.

Hru si můžete zakoupit v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama