Nový nástupce Game Boye?
Novinka Nový nástupce Game Boye?

Nový nástupce Game Boye?

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

7

Společnost Analoque umožní zahrát si staré Game Boy hry.

Reklama

Určitě se mezi námi najdou tací, kteří při nostalgických chvilkách vzpomínají na doby strávené s Game Boyem. Nyní máte možnost si hry z Game Boye znovu zahrát. Společnost Analoque už minulý rok oznámila vývoj nové kapesní konzole Analoque Pocket. Nyní však konečně spustila předobjednávky. Dodávat by se měla konzole ve dvou variantách, v černé a bílé.

Nový nástupce Game Boye?

Analogue Pocket je kapesní konzole, která běží na FPGA ( programovatelné hradlové pole) a umožňuje vám hrát hry určené pro Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance a další.

Pocket se může pochlubit baterií o kapacitě 4300 mAh, která umožňuje 6-10 hodin hraní. Během režimu spánku potom baterka vydrží více než 10 hodin. Pocket je vybavený i tlačítkem pro režim spánku, kdy můžete své hry kdykoliv pozastavit a pak v nich pokračovat.

Mimo jiné lze Analoque Pocket zapojit do dokovací stanice, která vám umožní hrát hry na televizoru. Tato dokovací stanice potom podporuje až čtyři ovladače, které se dají ke stanici připojit pomocí Bluetooth nebo USB kabelu.

Předobjednávky se sice vyprodaly během prvních 15 minut, ale společnost Analoque slíbila, že budou vyrábět další tak, aby se na všechny dostalo. Zatím se tak zájemci mohou zaregistrovat na Analoque obchodu, aby byli včas informováni o tom, kdy bude Analoque Pocket znovu dostupný. Tato kapesní konzole by se potom měla dodávat v květnu 2021. Cena je stanovena na 200 amerických dolarů ( okolo 4500 Kč) a u dokovací stanice na 99 amerických dolarů ( 2200 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama