Skate Novinka Nový Skate láká na možnost testování

Nový Skate láká na možnost testování

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Také dorazila nová ukázka.

Reklama

Vývojáři z Full Circle aktuálně pracují na novém dílu ze série Skate, na nějž všichni fanoušci jízdy na kolečkovém prkně čekají jak na smilování.

Nedávno pak insider Tom Henderson přinesl nepotvrzené informace o tom, že se titul má pořádně zase ukázat během července, což se do jisté míry i potvrdilo.

Včera, tedy ještě koncem června, vyšlo nové video, které ukázalo postup, jaký se vývojářům zatím povedl provést. To znamená, že v první polovině videa dostáváme záběry z opravdu hodně rozpracované pre-pre-pre-alfa verze hry, v níž chybějí i některé základní modely, které jsou však následně vystřídány záběry novějšími z pre-pre-alfa verze, kde už se můžeme pokochat propracovanější variantou, kde si lze všimnout třeba fyziky oblečení a vlasů, a také dojde na několik triků.

Na samotném závěru jsme se poté dočkali příjemné pozvánky do insider programu (přihlásit se můžete zde), díky němuž se se štěstím lze dostat do několika z uzavřených testování a pomoci tak s vývojem hry. Testování je zatím dostupné pouze pro PC, ale časem by měly přibýt i konzole.

Datum vydání plné verze ani přesné platformy zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama