Nový Tomb Raider údajně nabídne příběh zkušenější Lary Croft
Rise of the Tomb Raider Novinka Nový Tomb Raider údajně nabídne příběh zkušenější Lary Croft

Nový Tomb Raider údajně nabídne příběh zkušenější Lary Croft

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Spekuluje se rovněž o přítomnosti kooperace.

Reklama

V dubnu letošního roku vývojáři z Crystal Dynamics oficiálně potvrdili, že ve studiu vzniká nový Tomb Raider. Autoři tehdy sdělili, že si jako základ pro nový díl série zvolili Unreal Engin 5, který by jim měl pomoct sérii posunout na novou úroveň. Nyní se k nám z neoficiálních zdrojů dostávají první zajímavé podrobnosti o připravované hře. S informacemi přišel ve svém podcastu Sacred Symbols novinář Colin Moriarty, který se měl dostat k informacím z castingu na herní Laru Croft.

Moriarty uvádí, že hra nese pracovní název Project Jawbreaker. Postavu Lary by měla dle požadavků obsadit Britka ve věku 30-39 let s výškou přibližně 170 a atletickou postavou. Nová Lara má být už zkušenější archeoložkou, jejíž příběh měl vlivem médií inspirovat další generaci dobrodruhů.

Hlavní postava se má na druhou stranu potýkat s osamělostí a tajemnou pohromou, které nemůže čelit sama. Rozhodne se proto spolupracovat v týmu s několika dalšími postavami. Právě tato zmínka by mohla naznačovat přítomnost kooperace nebo nějakou výraznější implementaci multiplayeru. Z pohledu zasazení a atmosféry by měl nadále převládat realističtější přízemní tón s fantasy prvky.

Vývojáři ale už při oficiálním oznámení potvrdili, že nový Tomb Raider bude nadále příběhovou akční adventurou, takže čistě multiplayerový titul zřejmě nehrozí. Výslednou podoby hry by mohlo ovlivnit i nedávné odkoupení studia Crystal Dynamics rostoucím vydavatelstvím Embracer Group. Vzhledem k údajně teprve probíhajícímu výběru hereckého obsazení je navíc zřejmé, že vydání hry je poměrně daleko, takže si na oficiální podrobnosti budeme muset počkat.

Nový Tomb Raider údajně nabídne příběh zkušenější Lary Croft
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama