Wild Hearts Novinka Nový trailer láká na lov monster ve Wild Hearts

Nový trailer láká na lov monster ve Wild Hearts

Pavlína Nouzová

Pavlína Nouzová

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři taky přibližují, kde se při tvorbě hry inspirovali.

Reklama

Za méně než týden vyrazíme lovit přerostlé krysy nebo agresivní obří tygry v nové hře Wild Hearts. Nyní japonské studio Koei Tecmo zveřejnilo trailer, který je plný akce a "filmově" láká na blížící se titul. Pokud vás spíš zajímají záběry z hraní, ty nabízí starší ukázka souboje s jedním z monster, kterým se v tomto světě říká Kemono.

Hra nabídne v den vydání více než dvacet monster a desítky modifikací zbraní. Jak taky prozradili vývojáři při sezení s novináři, hlavní kampaň by měla zabrat 40 až 50 hodin. Obsahem jde o titul podobný sérii Monster Hunter od Capcomu. V tomto případě jsou ale Kemono podobnější reálným zvířatům a tvůrci přiznávají, že se inspirovali přírodou. "Příroda je něco, čeho bychom se měli bát, ale měli bychom ji i respektovat," nastiňuje jeden z režisérů hry Kotaro Hirata.

Ve Wild Hearts bude možná kooperace až tří hráčů. "Na začátku jsme zvažovali co-op čtyř hráčů, ale projeli jsme to několika testy a tři hráči z nich vycházeli lépe. Byla tam lepší synergie," vysvětluje režisérský kolega Takuto Edagawa. "Chceme, aby souboje byly napínavé, a proto jsme snížili počet na tři. Navíc je jednodušší sehnat tři hráče."

Jinak budeme plnit i řadu vedlejších úkolů, na které budeme vyrážet ze základny ve vesničce Minato. Skrz ně se budeme dozvídat víc o vedlejších postavách a o jejich motivacích. Svět bude rozdělen do několika regionů a bude víceméně otevřený.

Wild Hearts vychází 16. února na PC (Steam, Epic, EA App), PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hru vydává společnost Electronic Arts v rámci své značky EA Originals.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama